fbpx

Izolacija ju je promijenila: Kim Kardashian o izazovima majčinstva i proširenju porodice

Reality zvijezda Kim Kardashian je za strane medije govorila o izazovima majčinstva, ali i o proširenju porodice. 

Naime, ona sa suprugom ima četvero mališana, a u intervjuu koji je dala nije krila da je izolacija zbog korona virusa znatno promijenila njeno poimanje jedne od, kako to mnogi definišu, najtežih životnih uloga. Tako je priznala da je tokom izolacije često o sebi mislila da nije dovoljno dobra majka.

Moj suprug je bio u izolaciji i vrijeme je, uglavnom, provodio u našoj spavaćoj sobi, a sve obaveze oko djece su spale na mene. Bila sam stalno okružena djecom. To me na početku radovalo, ali na kraju me je iscrpilo. Doslovno čujem kćerku kako plače u drugoj prostoriji i uopšte se ne obazirem. Osjećala sam se kao užasna mama – rekla je ona.

No, to svakako nije sve. Naime, Kim je priznala i da je izolacija promijenila njene planove kada je riječ o proširenju porodice.

Znam da mnogi prolaze kroz isto i tek sada ih shvatam. Sada sam definitivno sigurna da moram da usporim i da budem manje kritična prema sebi. Jednu stvar sam shvatila, ako sam ikada i pomišljala o petom djetetu, sada sam sigurna da to ne želim – kazala je ona.

View this post on Instagram

How did I get so lucky?!?!?!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

(story.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Interijer: Ovako izgleda porodični dom Elle Dvornik

Naredna priča

Matthew McConaughey o odgoju djece: Postoje tri pravila kojih se moraju pridržavati

Najnovije iz Uncategorized

-->