fbpx

Ljetna šoping terapija u Importanne centru: Novi brendovi, besplatan parking i nove kolekcije

Ljetna šoping terapija vas čeka u u Importanne centru već od 09.07.2021 god. Ovog mjeseca uživat ćete u mnogim pogodnostima sa nama,  a posebno vas čekaju popusti do 80% u multibrandconcept store-u 5th Avenue kao i popusti do 50% u CARPISA & CARPISA GO prodavnicama. Kako bi ste doživjeli pravu ljetnu šoping terapiju u prodavnicama LINDEX i Blukids potražite sezonske popuste.

Fiona samo za vas dovodi nove svjetske brendove na bh. tržište, koji će oduševiti sve žene koje brinu o sebi, osjećaju se posebno, vole se odijevati elegantno u svakoj prilici i uvijek biti u trendu kao što su: Ipekyol, Gizia, Machka, Serpil, adL, Perspective i Cransel a u njihovoj prodavnici možete pogledati potpuno novu ljetnu kolekciju! FRIZERLAND vas čeka sa brojnim novitetima ovog ljeta a u potpuno novom i preuređenom KONZUM IMPORTANNE – Galerija okusa uživajte svakog dana uz 4h besplatnog parkinga u periodu od 19:00 do 23:00 h!

Uskoro u našem šoping centru vas očekuje potpuno novi brend na tržištu pod nazivom “Hello Baby a radi se o trgovini za djecu i bebe koju su pokrenuli mama i tata inspirisani svojim dvogodišnjim sinom i čarobnim svijetom njegovih igračaka. U Hello Baby web shopu www.hellobaby.ba i trgovini u Importanne centru u Sarajevu, na 1. spratu uskoro ćete  moći pronaći superslatke proizvode i opremu za bebe, kao i neodoljive dječije igračke najpoznatijih svjetskih premium brendova. Više inofrmacija svakako potražite na društvenim mrežama ovog brenda a nas pratite i dalje kako bi ste saznali tačan datum otvorenja njihove prodavnice. Dobrodošli u čarobni svijet Hello Baby! Odabrali s ljubavlju mama i tata.” je poruka koju ovaj brend nosi sa sobom.

Kako novi brendovi, popusti i nove kolekcije nisu sve što smo Vam spremili ovog puta želimo vas pozvati da nam se pridružite 17.07.2021 godine na 4. KIDS SOCCER DAYS ispred Importanne centra, na dječijem fudbalskom turniru koji organiziramo u suradnji sa školom Fudbala SPARTA. Više informacija o samom događaju potražite na Facebook & IG stranici Importanne centra & KIDS SOCCER DAYS-a

Sigurno da nećete propustiti posebne ponude i nove kolekcije u vašem i našem Cesars Improtanne. Prodavnice ULLA POPKEN, TIFFANY, MARGO, LA DONNA& ALEX MAX & GERRY WEBER svakog dana će vas obradovati sa novim kolekcijama, posebnim ponudama kao i ljetnim novitetima a u prodavnici PENTI BIH moći ćete pronaći do sada najbolji izbor kupaćih kostima koji ćete nositi ovog ljeta sa sobom.

U COCHE BOX prodavnici ovog puta vas čekaju popusti i do 80%, stoga požurite. Ukoliko ste u vašu kupovinu krenuli sa vašim mališanima ovog puta ćete imati dosta bogatiju ponudu gdje ostaviti iste dok obavljate šoping jer u našoj GAMING areni FRIENDLY FIRE vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu a oni nešto mlađi neka uživaju u PIN PON KIDS dječijoj igraonici. Da bi ugođaj bio potpun i nezaboravan INOMA CONCEPT STORE će se pobrinuti da svaka dama pronađe nešto za sebe, dok će KARE Sarajevo i VICKO BH ponuditi najbolje što vam treba za preuređenje vašeg doma.

U prodavnici sportske odjeće i obuće INN SPORT moći ćete pronaći veoma bogatu ponudu i za djecu i za odrasle kao i svjetski poznate modne brendove kao što su: Reebook, Nike, Puma, Skechers i drugi.

Idealan trenutak za sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta vas čeka profesionalni tim u Frizerskim salonima KS. Kako bi vaša ljepota bila potpuna ne zaboravite i usluge našeg kozmetičkog salona SELAWY kao i njihove dnevne ponude, a za one koji žele mrvicu sunca više posjetite SUNLIGHT Beauty Studio na +1/Mezanin!  U prodavnicama UNI-EXPERT d.o.o ćete moći pronaći posebne ponude i pakete pri kupovini dok u prodavnicama UNIVERZALNO.com čeka Vas veoma bogata ponuda telefona i IT tehnologije. Posjetite i naše druge prodavnice: WATCH LINE-a, UNIPAN d.o.o, TOPSHOP, MUSCLE FREAK, CM – Cosmetic Market, Apoteke Sarajevo, ALP OUTDOOR i Juice & Smoothies.  

Svakog dana čeka vas I veoma bogata ponuda naših ugostitelja kao što su: MILKMAN HOUSE, MARCAFFE, COFFEE 04 i Caffe Ambient-a. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake Subote Autopraonica AUTOPUTZZER INN za vaše ljubimce na 4 točka ima PROMO CIJENE za pranje automobila.

Vaš Improtanne centar – centar modernog življenja

Prethodna priča

Gordana i Nikolina, majke dječaka s Down sindromom: Često se u roditeljstvu pitamo jesmo li dovoljno dobri

Naredna priča

Mame blogerice pišu za Kidsinfo: Manje pametnih telefona, više vremena za porodicu

Najnovije iz VIJESTI

-->