fbpx

Maid Hećimović: Vijest o blizancima došla je nakon teškog životnog perioda

Bh. pjevač Maid Hećimović nedavno je na svom Instagram profilu objavio da sa suprugom Ajlom očekuje blizance, a sada je za magazin Azra otkrio da bi novi članovi porodice trebali stići sredinom juna.

Bili smo u šoku, ali pozitivnom. Mene su oduvijek fascinirali blizanci i znao sam čitati o njima, te je moja sreća još veća! Kad mi je Ajla kazala da čekamo dvoje djece, prvo sam mislio da me zeza, a onda me obuzeo neki osjećaj miline – rekao je on.

Nije krio da je vijest o tome da očekuju blizance došla nakon prilično teškog životnog perioda kroz koji su prošli.

To je unijelo radost u naše kuće, jer smo baš imali težak period. Umrla je Ajlina mama, ali i moja tetka, i to u najljepšim godinama. To je život i sva sreća da nakon kiše uvijek dođe sunce – kazao je Maid.

Podsjećamo, Ajla i Maid već imaju dvogodišnjeg sina Rayana.

Odmah smo mu rekli da mama u stomaku ima dvije bebe. On se svima hvali, ali ipak je i malo ljubomoran, jer nam u posljednje vrijeme često govori da je on mala beba i da ga nosamo. Uzbuđen je, ali nisam siguran koliko je svjestan i sretan (smijeh). I Ajlina i moja sestra su se skoro porodile pa je imao dobru pripremu. Međutim, koliko god da voli Lavu, Danija i Anvara, ipak pokazuje ljubomoru kad ih mi uzmemo u ruke – kazao je Maid.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Porodice na okupu: Ovako su poznati proveli vikend

Naredna priča

Sanja Marinković o izazovima i odgoju sina nakon razvoda

Najnovije iz RODITELJI

-->