fbpx
/

Rođendansko slavlje u domu Jelene Blagojević Harbinja: Naše velike tri

Jelena Blagojević Harbinja, jedna od omiljenih TV voditeljica, na svom je Instagram profilu napisala emotivnu poruku povodom rođendana kćerke Tare.

Naše velike tri. Sve činiš lakšim i podnošljivijim. Ništa nije dovoljno dobro kada ti nisi tu. Mama i tata su zahvalni što ih baš ti tako zoveš. Radost si i ljubav. Srećan nam rođendan – napisala je ona ispod fotografija.

Ona je u jednom od intervjua odgovorila na pitanje na koji način se njen život promijenio nakon rođenja kćerke.

Promijenio se iz korijena. Ništa više nije isto. Ali se i ne sjećamo baš najbolje života prije nje (smijeh). Sve je mnogo drugačije, ali i mnogo ljepše. Više nismo mi prioritet nego ona i tako će biti do kraja života. Sve ono što su nam govorili dok nismo bili roditelji nismo shvatali… sad nam je sve jasno. Ljubav je drugačija, veza je drugačija, brak… Sve je poprimilo neku drugu dimenziju, neki za nas viši nivo za koji nismo ni znali da postoji. Sve je njoj podređeno htjeli mi to ili ne. Dijete ima svoje potrebe, a mi kao roditelji smo tu da ih ispunimo. Sada se sve mora planirati, više ne možemo na prečac donositi ni one najmanje odluke poput odlaska na ručak u restoran, a neke veće se planiraju bar mjesec unaprijed – kazala je tada.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Importanne centar: Mjesto za cijelu porodicu

Naredna priča

Iznenađenje kojem se nije nadao: Ovako je omiljena turska glumica suprugu saopštila da je trudna

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->