fbpx
//

Miraj Grbić i Marija Omaljev dobili drugo dijete: Dječak se zove River

Billie je sada starija sestra! Naš mali dječak River pridružio se našoj porodici u ponedjeljak 4. decembra! Sada smo prava banda! Dobrodošao druže! Tata te već toliko voli! Zajedno ćemo raditi velike stvari – napisao je Miraj

Glumački par Miraj Grbić i Marija Omaljev dobili su drugo dijete, par je dobio dječaka kojem su dali ime River.

Sretne vijesti podijelili su na društvenim mrežama.

Toga jutra bolovi su ukazivali na porod a mi smo se u nevjerici počeli spremati, termin je za nekoliko dana, a bas tih par dana nam je trebalo da sredimo detalje. Tata je vozio a mama jaukala, Billie se igrala sa bakom i teta Marom. Dočekalo nas je divno osoblje, a ja sam se jos nadala da imam koji dan, nisam oblijepila zid sobe, a i ne znam je li sav novi veš opran i ostale misli vrzmale su mi se po glavi. Nakon siline kontrakcija koje su počele ići jedna za drugom shvatila sam događa se. Buckle up buttercup. Doktori su se došli konzultirati želimo li carski rez ili ići prirodnim putem, jer smo prošlog puta nakon 16 sati poroda morali na carski. Mi smo se tu nećkali, gledam ja Miraja, Miraj mene, ja doktora, doktor mene, Miraj doktora, svi se mi gledamo i nemam pojma sto odlučiti. Dajte mi epiduralnu, govorim ali oni kažu morate se prije odlučiti koji ćemo porod jer je drugačija anestezija. Ima li još koja opcija pitam, ja sto u šali, a što u delijirijumu. Kažu, imaju samo te dvije opcije, treće nema. Opet gledam ja njega, on mene, sestra mene, ja Miraja, Miraj sestru, kažem ja Miraju šta gledaš sestru, kaze on može mi majka biti, ja doktora, doktor mene i blenemo tako svi jedan u drugog i nekako nakon dosta vremena odlučimo se opet probati prirodni porođaj, pa što Bog da. Epiduralna dolazi i bolovi se umanjuju i ja postajem bolja osoba. Opet čekanje, snaga epiduralne se smanjuje, ali nadamo se kako ćemo upoznati našeg mališu što prije. Opet se javlja sumnja, trebali smo se odmah odlučiti na carski, pa ni prošli put nije uspjelo, po glavi mi se vrzmaju sve te tragične price koje sam čula tijekom života. Ali idemo dalje, čekamo, na monitoru gledam svoje kontracije i kontrakcije drugih pacijenata, naručujem hranu online da Miraj ne kuka da je gladan. Dolazi noć i kreće porod i opet beba ne izlazi. Sestra odbrojava samnom kontrakcije, sve se čini kako mi nakon sve ove muke opet slijedi carski rez. Gubim nadu ali dajem maksimum da ne bi poslje bilo priče.
04.12. je jos uvijek i primjećujem kako će mi maleni izgleda ukrasti rođendan koji je 05.12.
Nakon tih nekoliko sati(…)
– napisala je Marija.

Sretne vijesti podijelio je Miraj na svom Instagram profilu, objavivši i fotografiju sa sinom.

Billie je sada starija sestra! Naš mali dječak River pridružio se našoj porodici u ponedjeljak 4. decembra! Sada smo prava banda! Dobrodošao druže! Tata te već toliko voli! Zajedno ćemo raditi velike stvari – objavio je Miraj i baš kao i Marija dobio puno čestitki i lijepih želja za malog Rivera i cijelu porodicu Grbić .

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine, a od 2013. žive u LA u SAD.

Prije dvije godine dobili su kćerkicu Billie.

Prethodna priča

PRAVILO „90 – 90 – 90“ I vaša beba treba idealan položaj dok jede

Naredna priča

USPORITE I RAZMISLITE Pet najčešćih grešaka koje roditelji čine tokom praznika

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->