fbpx

TUSPAS.ba platforma: Spas za porodicu – Sadržaj za djecu i roditelje – Prilika za ponuđače i prodavače

Kažu da ljubav koju roditelj osjeti s rođenjem djeteta, otkrije mjesta i ispuni prostore u srcu za koja nismo znali da postoje i to je univerzalna istina!

Međutim, roditeljstvo izmjeni naš život u potpunosti i upozna nas s izazovima sa kojima se ranije nismo susretali. Ti su izazovi najčešće organizacijski!

TUSPAS.ba – Prva Online booking platforma za roditelje u BiH

TUSPAS.ba platforma kreativno je i efikasno rješenje za svakodnevne probleme roditelja na polju organizacije slobodnog vremena djeteta, vannastavnih aktivnosti i drugih sadržaja.

Korisnicima platforme olakšan je i serviran pristup, pronalazak i rezervacija svih ponuda u Sarajevu iz oblasti obrazovanja, zabave, muzičkog obrazovanja, sporta, umjetnosti, kulture i zdravlja za djecu (0-14 godina). Posebna kategorija kreirana je za trudnice i porodilje, kao podrška i pomoć u pripremi za izazove koje majčinstvo donosi. U sklopu TUSPAS.ba platforme putem TUSPAS Online Shopa korisnicima širom BiH je omogućeno da kupuju jedinstvene i kvalitetne proizvode direktno od raznih prodavača.

Sadašnjim i budućim roditeljima pružena je baza podataka, informacija, usluga i proizvoda s ciljem da brige i obaveze relaksira, a rješenje problema pojednostavi.

PONUĐAČI I PRODAVAČI

Ponuđačima i prodavačima omogućen je jedinstven i inovativan prodajni i propagandni servis, koji posreduje njihovoj komunikaciji sa potencijalnim konzumentima i otvara im nove prilike i mogućnosti za rezultate koji, u konačnici, mogu biti samo bolji.

Rezervisati i kupovati bez naknada moguće je putem platforme TUSPAS.ba dostupne putem web portala i mobilne aplikacije za Andorid i IOS.

(Kidsinfo.ba)

 

Prethodna priča

HNK: Stanje u školama nije alarmantno, ali čekamo riječ struke

Naredna priča

Porodična oaza u Njemačkoj: Ovako izgleda dom Božene Lazarević

Najnovije iz VIJESTI

-->