fbpx
//

SLAVLJE U PORODICI DŽEKO Hana slavi prvi rođendan

Najmlađa kćerka danas slavi rođendan

Oduvijek sam sanjala o velikoj porodici i zahvalna sam da je moj san ispunjen, kazala je Amra Džeko, poduzetnica i supruga najboljeg bh. nogometaša Edina Džeke.

Oni trenutno žive u Istanbulu, Edin oduševljava igrom u klubu Fenerbahče, a porodica ga u tome podržava.

U porodici Džeko danas je poseban dan. Prvi rođendan njihove najmlađe kćerke Hane.

Amra je jednom priznala da velika porodica nosi i odgovornost.

Brojna porodica kao što je naša, ima dosta izazova u svakodnevnom životu i nekako se od prvih dana navikavamo na različite situacije i prilagođavamo obavezama te potrebama malih i velikih. Ponekad je teško uskladiti sve obaveze, ali se zato učimo strpljenju i poštovanju te jedni drugima pomažemo – navela je.

Amra i Edin imaju zajedno četvoro djece. Najstarija je Una, rođenda je 2016. godine. Godinu mlađi je sin Dani, a Dalia je došla u septembru 2021.

Amra ima i 19-godišnju kćerku Sofiju.

Slavni par otpočeo je vezu 2011. godine. No, skrivali su je od očiju javnosti gotovo godinu dana.

Amra je kasnije otkrila da je ljubav počela Los Angelesu i kako su u početku morali održavati vezu na daljinu. 

– Edin je bio na pripremama s Manchester Cityjem u Los Angelesu 2011. godine i tada je sve nekako počelo, iako smo se mi prije upoznali. Od tog susreta u Los Angelesu odmah smo počeli našu vezu, imam običaj reći da je od drugog dana ona bila ozbiljna – ispričala je medijima.

Vjenčali su se 2016. godine. Amra se prisjetila da je vjenčanje bilo spomntano.  

Zamislili smo to kao intiman doživljaj, nisam ni htjela imati vjenčanicu. Hodajući ulicom slučajno sam ušla u jednu trgovinu i ugledala vjenčanicu čiji mi se kroj jako svidio. Prodavačica ju je stilizirala lijepim i elegantnim detaljima, a ja sam odjednom imala i haljinu i frizuru i kompletnu organizaciju. Prva ideja je bila da budemo nas dvoje, ali smo ipak odlučili pozvati roditelje. Bilo je stvarno divno, organizirano u nekoliko dana. Bilo je kišno i vjetrovito tog januara, ali ništa nam nije pokvarilo taj dan. Fotograf je uhvatio taj trenutak kada mi je Edin popravljao haljinu. Na drugi način pokazuje da se podržavamo u svemu i na taj banalan način – ispričala je.

Prethodna priča

Deset stvari koje nikada ne biste trebali dijeliti na društvenim mrežama

Naredna priča

AKUŠERSKO NASILJE Iako je nalijeganje na stomak zabranjeno u brojnim zemljama u BiH se to radi u svim porodilištima

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->