fbpx
/

Iznenađenje kojem se nije nadao: Ovako je omiljena turska glumica suprugu saopštila da je trudna

Poznata turska glumica Berguzar Korel, koju smo zavoljeli kroz ulogu lijepe Šeherzade, sa suprugom očekuje treće dijete, a izvor blizak paru je za turske medije otkrio kako mu je ovu vijest saopštila.

Prije nešto više od godinu dana dobila je drugog sina i definitivno nije planirala treću trudnoću tako brzo. Ma, nije je planirala uopšte. Ali, jako su sretni jer vole djecu i otvoreni su prema proširenju porodice.  Nakon prvobitnog šoka, Berguzar je napravila romantičnu večeru za Halita kako bi mu rekla sretnu vijest. Osmislila je cijeli protokol. Kada su došli do deserta, rekla mu je da ima još jedno iznenađenje i iz džepa je izvadila pozitivan test na trudnoću –  rekao je izvor.

Podsjećamo, vijest o trećoj trudnoći Berguzar je otkrila nedavno na svom Instagram profilu.

– Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, saznala sam da sam trudna dok sam se pripremala za ulogu u TV seriji „Kanlı Yayın“, za koju smo se mjesecima vrijedno spremali. Iako me trudnoća nije spriječila da nastavim s projektom, morali smo odgoditi snimanje na kojem smo radili mjesecima, zbog fizičkih promjena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako oprostiti se od ovog projekta na kojem sam radila sa sjajnim ljudima. Željela bih zahvaliti svim svojim kolegama, od kojih sam puno naučila i prošla kroz prekrasan proces stvaranja ovog projekta. Želim da nam se putevi ponovo ukrste u zdravim danima –  napisala je lijepa glumica.

Poznati glumački par ima dva sina, a mlađi je rođen u martu prošle godine.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Rođendansko slavlje u domu Jelene Blagojević Harbinja: Naše velike tri

Naredna priča

Danas isplata dječijih dodataka i naknada porodiljama za mjesec april

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->