fbpx
//

Inspirativne fotografije tijela nakon poroda podsjetiti će te da se trebaš ponositi svojim tijelom

Ponekad je teško nositi se s pritiscima društva i okoline, no vrijeme je da počnemo pričati o tijelu kakvo zaista jest nakon poroda, a ne o tijelu kakvo bi trebalo biti. Na taj način učinit ćemo očekivanja budućih mama realnijima, pomoći ćemo im smanjiti stres i osjećaj društvenog pritiska

Porod, kakav god bio, ostavit će trag na ženinom tijelu. No, s vremenom će se tijelo oporaviti i ponovo promijeniti. Neke će se stvari činiti drugačijima. Neki dijelovi tijela će poprimiti novi izgled. Na kraju krajeva, promijenit će se i vaš sustav vrijednosti i pogled na svijet jednom kada na svijet donesete novi život. 

Ponekad je teško nositi se s pritiscima društva i okoline, no vrijeme je da počnemo pričati o tijelu kakvo zaista jest nakon poroda, a ne o tijelu kakvo bi trebalo biti. Na taj način učinit ćemo očekivanja budućih mama realnijima, pomoći ćemo im smanjiti stres i osjećaj društvenog pritiska.

Još važnije, premjestit ćemo fokus sa savjeta kako u što kraćem roku “izbrisati” sve tragove trudnoće na savjete o tome kako slaviti savršeno tijelo koje je na svijet donijelo novi život. 

Prigrliti i prihvatiti svoje tijelo je dugotrajan proces. Zapamti, gdje god se nalazila na vlastitom putovanju, znaj da je tvoje tijelo prekrasno i snažno. I ne dopusti da ti neko kaže drugačije.

Jedno je sigurno, treba nam više ovakvih stvarnih i životnih fotografija na društvenim mrežama, koje ohrabruju i pružaju realnu sliku ženskog tijela – tijela koje je savršeno u svakom smislu. 

Prethodna priča

JELENA I NOVAK ĐOKOVIĆ O RODITELJSTVU Pravimo puno grešaka, ali se trudimo da budemo bolji od naših roditelja

Naredna priča

NOBELOVKA SAVJETUJE Nemojte pretjerano maziti djecu

Najnovije iz Porod

-->