fbpx
/

Andrea Tomašević Kolenda: Kad mi cijeli svijet stane u jednu sliku

Poznata bh. blogerica Andrea Tomašević Kolenda je krajem prošlog mjeseca na svijet donijela sina Danija, a oni koji je prate na Instagramu su s oduševljenjem dočekali fotografiju koju je danas postavila. 

Kad mi cijeli svijet stane u jednu sliku – napisala je Andrea ispod fotografije na kojoj pozira s kćerkom Enom i sinom Danijem.

Podsjećamo, Andrea je za naš portal govorila sedam dana nakon rođenja sina, te otkrila kako je protekao porođaj.

I ovaj, kao i prošli put, sam morala da radim carski rez. Ena je, takođe, rođena na carski rez kao i Dani. Protekao je prilično dobro s tim da sam, s obzirom na moju dugogodišnju anemiju, izgubila dosta krvi, ali sve se to fino nadoknadilo. Sve pohvale za ljekare i sestre s GAK-a Jezero što se tiče njihovog tretmana i svega ostalog – kazala je ona.

Njene pratitelje je posebno zanimalo kako je Ena reagovala na dolazak novog člana porodice.

Da budem iskrena, ja sam svih pet dana u bolnici iščekivala upravo taj momenata. Jedva sam čekala da dođem kući i da vidim kako će ona reagovati. Ne samo ja, nego i sve ostale divne žene koje me prate putem Instagrama. Svi su me zamolili da snimim Eninu reakciju kada vidi brata. Ipak, kada upalite kameru od telefona ne možete neke stvari doživjeti onako na pravi način, više ste fokusirani na snimanje, tako da sam odlučila da ovaj put ne palim kameru, bar prvih nekoliko minuta, dok ne vidim kako će ona da reaguje. Prvih pet minuta je dobro otplakala od sreće i nekog silnog uzbuđenja i onda je tako do kraja dana stajala pored kreveta i pratila njegove facijalne ekspresije. Sve joj je bili prilično čudno. Za one koji su me zamolili sam snimila samo nekoliko minuta njene reakcije i to sam postavila na Instagram profil, te izmamila suze na oči svih emotivnih žena koje me prate. Ena se i sedam dana poslije rođenja brata ne odvaja od njega, stalno ga posmatra, sve joj je čudno i novo. Mogu da kažem da će to biti jedna velika, velika ljubav jer je silno, zaista silno željela da dobije brata – otkrila nam je.

View this post on Instagram

Big sister 💙 #eninbrat #littledani

A post shared by Andrea Tomašević Kolenda (@enina.mama) on

(Kidsinfo.ba)

 

Prethodna priča

Kidsinfo fotoreportaža: Uspon na vrh Trebevića

Naredna priča

Nema odgovora iz Ministarstva: Roditelji i dalje ne mogu biti s djecom u bolnici

Najnovije iz BEBE

-->