fbpx

Adele otkrila istinu o gubitku 45 kilograma: Transformacija koja se nije desila zahvaljujući dijeti

Poznata pjevačica Adele oduševila je fanove kada je prije određenog perioda na svom instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidjelo da zbog gubitka kilograma izgleda u potpunosti drugačije.

Naime, ona je izgubila 45 kilograma, a za američke medije je govorila o ovoj transformaciji.

Znam da izgledam znatno drugačije nego zadnji put kada ste me vidjeli. Naime, zbog COVID restrikcija morala sam putovati sa što manje “prtljaga” i morala sam nositi samo pola predviđenog tereta. Ova polovina koju vidite, to je ono nužno što sam odabrala – našalila se ona u jednoj od emisija.

Adele je otkrila da je neumorno vježbala, kombinujući kružne i funkcionalne treninge. Za gubitak 45 kilograma joj je trebao period od tri godine, a tokom pandemije je vježbala tri puta dnevno. Dodala je i to da su informacije o tome da se podvrgnula sirtuinskoj dijeti u potpunosti pogrešne, te da je gubitak kilograma posljedica obilnog znojenja tokom treninga, te toga što je umjesto dva velika obroka jela po malo tokom cijelog dana.

Nije krila ni to da joj je gubitak kilograma pomogao da “nabilda” samopouzdanje, te da se riješi zavisnosti o mobitelu. Osim toga, oslobodila se i napada anksioznosti.

(gloria.hr, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

UNICEF BiH: U UN zgradi u Sarajevu otvoren kutak za bebe i roditelje

Naredna priča

Aida Čamdžić i psihologinja Danijela Ostojić: Iskreno o anksioznosti

Najnovije iz Uncategorized

-->