fbpx
/

Tri mjeseca nakon porođaja: Maja Šuput pokazala vitku liniju

Poznata pjevačica Maja Šuput na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju koja je oduševila njene pratitelje.

Naime, riječ je o fotografiji na kojoj Maja, sa sinom Bloomom u naručju, pozira u kupaćem kostimu, a nemoguće je ne primjetiti da, samo tri mjeseca nakon porođaja, može da se pohvali vitkom figurom.

Naše prvo ljeto zajedno – napisala je Maja ispod fotografije.

Podsjećamo, od trenutka kada se ostvarila u ulozi majke, roditeljstvo je tema o kojoj Maja najčešće piše na društvenim mrežama.

– Bok ekipa, konačno da se i ja javim… Nakon što ste mjesecima , htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve ( ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici. Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmjehom u glasu. Bit će da su bas jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka, a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom – napisala je Maja ispod jedne od objava nakon rođenja sina.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Video: Kako vezati sigurnosni pojas tokom trudnoće

Naredna priča

Jedna od najljepših žena na svijetu: Tajne dobrog izgleda jordanske kraljice

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->