fbpx

Naida Kundurović ne krije ponos: Sretan ti prvi, mali jubilej draga naša djevojčice

Poznata voditeljica Naida Kundurović na svom je Instagram profilu objavila porodičnu fotografiju ispod koje je napisala emotivnu poruku. 

Ne vjerujem da je već prošlo 182 dana otkako smo postali mama i tata. Naša sunčeva sada ima šest mjeseci. Vrijeme tako brzo teče. Po djeci izgleda samo i znamo koliko zapravo brzo lete ovi dani, mjeseci, pa i godine. A mi to naše zajedničko vrijeme itekako smo naučili cijeniti. Sretan ti prvi, mali jubilej draga naša i mila djevojčice. Budi blagoslovljena u životu – napisala je ona.

Naime, nakon što je rodila kćerku Aju, Aida na društvenim mrežama gotovo svakodnevno govori o ulozi mame, a jednom je prilikom na simpatičan način objasnila kako je to biti mama.

– Kako je to biti mama, pitaju me drugarice? Ja se nasmijem i pošaljem sliku. Samo jedna od milion situacija kada radiš nevjerovatne stvari u jednoj sekundi: praviš ručak (danas na meniju gulaš s krompirom, ko želi recept za njami i relativno brzo jelo neka piše u komentarima), dojiš gladno sisavče, usput puštaš neku finu muziku u pozadini i trudiš se da cijela kuhinja ne ode u pm (excuse my language). Srećom pa postoje divne nosiljke koje omogućavaju da se redovite obaveze ispunjavaju, a da majmunče, ovaj… sisavče bude sito i zadovoljno. A najljepši dio je kao u plemenskoj filozofiji odgoja: koža uz kožu i srce uz srce. Beba zaspala – napisala je, između ostalog, ona.

(Kidsinfo.ba)
Prethodna priča

ZDK: Iduće sedmice nastava online radi dezinfekcije škola nakon izbora

Naredna priča

Nina Aleksić Oliveira za Kidsinfo: Djecu vaspitavam kao što su mene moji roditelji vaspitali

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->