fbpx
/

Andrea Tomašević Kolenda otkrila zbog čega je najviše ponosna na kćerku

Poznata blogerica Andrea Tomašević Kolenda na svom je Instagram profilu objavila fotografiju kćerke Ene, a ispod je napisala emotivnu poruku. 

Ne volim je javno hvaliti. Na veličinu ove moje djevojčice me svakodnevno podsjećate upravo vi putem poruka koje mi šaljete, a evo priznajem da ponekad i zaboravim kakvo sam blago rodila. Pohvalit ću je danas… ovo malo oličenje skromnostu, emotivnosti i dobrote, a na to sam najviše ponosna. Ovo malo što sve razumije i kad joj ništa ne govoriš. Knjiga mi ne bi bila dovoljna… – napisala je ona.

Podsjećamo, Andrea uz Enu ima i sina Danija.

 

 To je definitivno jedinstven i neponovljiv osjećaj s kojim je upoznata svaka majka koja je rodila. Bit ću iskrena i priznati, kada sam Enu prvi put uzela nisam bila svjesna. Bilo mi je prvo dijete i nekako nisam mogla osjećaje i emocije da posložim u svojoj glavi i apsolutno nisam znala šta me snašlo. Ovaj drugi put sam već znala šta da očekujem i bila sam puno, puno spremnija. To je jednostavno neopisiv osjećaj, navala nekih strašnih emocija za koje sada stvarno nemam adekvatne riječi da opišem – rekla je ona u intervjuu koji je za naš portal dala samo nekoliko dana nakon porođaja.

(Kidsinfo.ba)

 

 

 

 

Prethodna priča

Milica Kokotović o suočavanju članova njene porodice s koronom: Od zdravlja je sve manje važno

Naredna priča

ZDK: Iduće sedmice nastava online radi dezinfekcije škola nakon izbora

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->