fbpx

Ognjen Amidžić: Nadam se da moj sin neće ostati jedinac

Poznati voditelj Ognjen Amidžić je za srbijanske medije govorio o porodici, te otkrio planira li da suprugom Danijelom dobije još jedno dijete.

Danijela je moja najveća ljubav. Sedam i po godina sam otac. Matija je šou-program, nešto najljepše što mi se desilo. Dok ne dobiješ dijete, nemaš taj pogled u životu. On je mamim sin, vidjećemo šta će pubertet da kaže. Nadam se da neće ostati jedinac – rekao je on.

Ognjen se prisjetio i svog djetinjstva.

Djetinjstvo mi je bilo super. Živio sam u srećnom okruženju, u zdravoj porodici, državi koja je imala potencijal. Ništa mi nije nedostajalo. Suza se sjećam samo kada su me tukli, a znalo se kada se dobijaju batine, kada ih zaslužiš. Bio sam problematičniji u kući, nego u javnosti. Prvo dijete, razmaženo… U školi sam uvijek bio primjeren. Moja sestra je dvije i po godine mlađa od mene, uvijek smo OK funkcionisali. Nisam je udarao, ali sam volio da je nerviram – prisjetio se on.

Podsjećamo, Ognjen sa suprugom Danijelom ima sina Matiju. U jednom od intervjua je govorio o izazovima koje roditeljstvo sa sobom nosi.

 Vjerujem da se osnovni principi i modeli nose iz kuće. Kažem osnovni, a šta nas čeka za deset godina ne mogu ni da zamislim. Važno mi je, prije svega, da bude zdrav. U vrijeme kada smo mi odrastali, roditelji su oko tri-četiri bili kući, djeca su se oko jedan-dva vraćala iz škole, a danas smo svi postali mašine. Vaspitani smo na bazi hrišćanstva i moralnih kodeksa, koji su u skladu s tim. Hajde, neka neko kaže da li je danas pametno vaspitati dijete da bude skromno? Jako je teško naći zlatnu sredinu – rekao je on.

(Hellomagazin.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Psihologinja Danijela Ostojić za Kidsinfo: Pri izboru zanimanja roditelji trebaju biti podrška, ali ne smiju vršiti pritisak

Naredna priča

Porodila se bivša Miss BiH: Naša djevojčica je stigla

Najnovije iz Uncategorized

-->