fbpx

OSKAROVKA KONAČNO OTKRILA Blizanci Hilary Swank zovu se Aya i Ohm

Hilary Swank konačno je otkrila imena svojih blizanaca, koje inače drži podalje od očiju znatiželjne javnosti i obožavatelja.

Gotovo godinu dana nakon što je poželjela dobrodošlicu svojim blizancima, malenom sinu i kćeri, 49-godišnja glumica Hilary Swank podijelila je njihovu rijetku fotografiju i prvi put otkrila njihova imena.

Dvostruka oskarovka oglasila se na Instagramu i objavila fotografiju svojih desetomjesečnih blizanaca na kojoj sjede na plaži, a pored njih su u pijesku ispisana njihova imena – Aya i Ohm.

Čeka me naporna sedmica u talk showovima u kojima ću govoriti o svom novom filmu i zabavnom partnerstvu, ali shvatila sam koji je dan bolji ako prvo sa svima vama podijelim imena svoje dvije male ljubavi. Sretno Valentinovo! P. S. Tko još ima bebe koje misle da je pijesak jestiv – napisala je glumica u objavi.

Hilary je djecu dobila s poduzetnikom poduzetnikom Philipom Schneiderom početkom aprila 2023. godine, a ovih se dana vratila svom poslu, točnije promociji novog filma “Ordinary Angels”.

Blizanci su prva djeca nje i Philipa, a nakon njihova dolaska na svijet podršku i čestitke uputile su im i brojne slavne kolege.

Prethodna priča

LJUBAV TRAŽI VRIJEME Biti pažljiv roditelj znači mnogo više od same pristunosti

Naredna priča

DOMAĆA ZADAĆA Trebaju li roditelji pomagati i do kada?

Najnovije iz Uncategorized

-->