fbpx

Andrea Tomašević Kolenda ne krije emocije: Moj dječak mi prebrzo raste

PR menadžerica, novinarka i influenserica Andrea Tomašević Kolenda na svom je Instagram profilu napisala emotivnu poruku povodom sedam mjeseci koje je napunio njen sin Dani.

Naime, Andrea je objavila fotografiju na kojoj pozira sa sinom.

Mamin sin napunio 7. Sa Enom sam bila u fazonu “hajde samo porasti”, a s njim mi tako vrijeme leti da svaki dan tražim način kako da ga zaledim. Moj dječak mi prebrzo raste – napisala je ona ispod fotografije.

Podsjećamo, Andrea sa suprugom Edinom ima i stariju kćerku Enu, a za naš portal je govorila samo nekoliko dana nako rođenja sina.

–  To je definitivno jedinstven i neponovljiv osjećaj s kojim je upoznata svaka majka koja je rodila. Bit ću iskrena i priznati, kada sam Enu prvi put uzela nisam bila svjesna. Bilo mi je prvo dijete i nekako nisam mogla osjećaje i emocije da posložim u svojoj glavi i apsolutno nisam znala šta me snašlo. Ovaj drugi put sam već znala šta da očekujem i bila sam puno, puno spremnija. To je jednostavno neopisiv osjećaj, navala nekih strašnih emocija za koje sada stvarno nemam adekvatne riječi da opišem – rekla je ona tada.

Intervju s Andreom pročitajte ovdje.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Magistrica pedagogije Aida Čorbo za Kidsinfo: Odgojni principi zahvaljujući kojima će vaše dijete biti sretno i zdravo

Naredna priča

TikTok se suočava sa tužbom zbog prikupljanja i korištenja dječijih podataka

Najnovije iz RODITELJI

-->