fbpx

Dva mjeseca nakon porođaja: Poznata manekenka otkrila kako je izgubila kilograme

Poznata manekenka Sofija Milošević se, iako je sina rodila prije samo dva mjeseca, može pohvaliti zavidnom linijom.

Prilikom gostovanja u emisiji na jednoj srbijanskoj televiziji, Sofija je otkrila šta je uticalo na to što je u rekordnom roku izgubila kilograme.

Mnogo ljudi me pita za kilažu, ali mislim da je genetika u pitanju. Znam da govore kako se fotošopiram, ali eto, čudo je stvarno što sam tako brzo izgubila kilograme. Da li je samo genetika, ne znam, ali ima i do napornih treniga i ishrane. Sve zajedno – kazala je ona.

Podsjećamo, Sofija je prije dva mjeseca s partnerom Lukom dobila sina Alekseja, a u jednom od intervjua je priznala da joj je majčinstvo prilično izazovna uloga.

– Veoma je teško i iscrpljujuće. Osjećam se umorno i neispavano, ali je uz sve to i uzbudljivo. Veliku pomoć mi pruža Luka koji se u pojedinim momentima bolje snalazi do mene. Otežavajuća okolnost je, možda, u cijeloj ovoj priči što kod nas nisu članovi naših porodica da mogu da priteknu u pomoć. Sve su ovo lijepi trenuci, ali svi znamo da nema sna i odmora, već da je sve podređeno bebi. Noću se budi, malo je nemirna, ali sve su to slatke muke – rekla je ona.

(Story.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Moda: Nezira Mehmedović kao inspiracija

Naredna priča

Infektolog Bakir Nakaš: Opasnost od korone najviše zavisi od odnosa prema mjerama i naše svijesti

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->