fbpx

Maid Hećimović: Ne treba dozvoliti da dijete upravlja tvojim životim

Poznati bh. pjevač Maid Hećimović i njegova supruga Ajla nedavno su proslavili prvi rođendana sina Rayana.

Tim povodom su mu organizovali proslavu kojoj su prisustvovali članovi najuže porodice, a koja je bila u znaku životinja iz džungle. Maid je o zabavi govorio za magazin Azra, a u razgovoru je, između ostalog, otkrio gdje sinu u odgoju planiraju postavljati granicu koju ne smije preći.

–  Djecu treba jednim dijelom umaziti, ali samo jednim dijelom, jer djeca su tu da ih volite, pazite i mazite. S druge strane, ježim se na neodgojenu i prerazmaženu djecu. Neki red ipak mora da se zna. Roditelj je tu u službi djeteta, ali mu je, prije svega, roditelj i odgajatelj. Ne treba dozvoliti da dijete upravlja tvojim životim – kazao je on.

Podsjećamo, Maidu i Ajli je ovo prvo dijete.

– Sada pogotovo znam da smo 100 posto bili spremni postati roditelji. Ajla i ja uživamo u svakom momentu sinovog odrastanja, upijamo svaki pokret, svaki osmijeh, svaki pogled… Iako sam ja oduvijek bio osjećajna osoba, s dolaskom Rayana postao sam, čini mi se, još osjećajniji. Ne postoji ništa na svijetu što mi je preče od nekih njegovih potreba. Biti otac je najljepša uloga na svijetu – napisao je on ispod porodične fotografije na svom Instagram profilu.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Maja Šuput otkrila kako je suprugu saopštila da je trudna: Plakali smo u duetu

Naredna priča

Kompanija BH Telecom podržala razvoj Fonda „ZAJEDNO SMO SIGURNE“

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->