fbpx

Maja Šuput otkrila kako je suprugu saopštila da je trudna: Plakali smo u duetu

Poznata pjevačica Maja Šuput nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a sada je na svom Instagram profilu objasnila kako je suprugu saopštila ovu sretnu vijest.

Dan koji nam je promjenio život. To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspjela na brzinu jeste nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako saopštiim mužu da će postati otac. Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspjela stisnuti “rec” kad je ušao iako sam mobitel postavila na pravo mjesto… Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka reći BEBA???? I počeo plakati. Onda smo malo plakali u duetu – napisala je Maja ispod fotografije.

Podsjećamo, ovo je Maji i Nenadu prvo dijete.

– Nisam razmišljala o porođaju i kako će to proći. Premalo sam u drugom stanju i meni je trenutno samo bitno kako će proći sedmica za sedmicom. To je stanje u kojem želiš da sve bude dobro. Ne razmišljam još o porođaju i mislim da će me ta panika uhvatiti, vjerovatno, mjesec prije termina. Ne bih se sad zastrašivala s onim scenama iz raznih filmova i pričama koje sam čula od mnogo žena – rekla je ona u jednom od intervjua.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Edin Džeko: Snažna poruka povodom Svjetskog dana djeteta

Naredna priča

Maid Hećimović: Ne treba dozvoliti da dijete upravlja tvojim životim

Najnovije iz TRUDNOĆA

-->