fbpx

Naida Kundurović simpatično objasnila kako je biti mama

Naida Kundurović, jedna od omiljenih TV voditeljica, na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju s kćerkom Ajom, a ispod je napisala emotivnu poruku. 

Kako je to biti mama, pitaju me drugarice? Ja se nasmijem i pošaljem sliku. Samo jedna od milion situacija kada radiš nevjerovatne stvari u jednoj sekundi: praviš ručak (danas na meniju gulaš s krompirom, ko želi recept za njami i relativno brzo jelo neka piše u komentarima), dojiš gladno sisavče, usput puštaš neku finu muziku u pozadini i trudiš se da cijela kuhinja ne ode u pm (excuse my language). Srećom pa postoje divne nosiljke koje omogućavaju da se redovite obaveze ispunjavaju, a da majmunče, ovaj… sisavče bude sito i zadovoljno. A najljepši dio je kao u plemenskoj filozofiji odgoja: koža uz kožu i srce uz srce. Beba zaspala – napisala je, između ostalog, ona.

Podsjećamo, Naida je kćerku dobila sa suprugom Esadom, a na svom Youtube kanalu povremeno dijeli iskustva koja joj je majčinstvo donijelo. Tako je u jednom od videa govorila o svom iskustvu sa carskim rezom. Pogledajte video.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Ponedjeljak u domu jedne od omiljenih blogerica

Naredna priča

Psihologinja Nataša Pivašević za Kidsinfo: Kada i kako s djecom razgovarati o seksualnosti

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->