fbpx
//

Nezira Mehmedović o majčinstvu: Prvi put sam osjetila šta je prava, bezuslovna i beskrajna ljubav

Nezira Mehmedović jedna je od najpopularnijih bh. blogerica obzirom na činjenicu da je samo na Instagramu prati skoro 200 hiljada ljudi

Naime, Nezira na svom IG profilu, ali i You Tune kanalu najčešće postavlja objave u kojima govori o make-upu, što je oblast kojoj je profesionalno posvećena, ali njeni pratitelji rado gledaju i one objave u kojima govori o majčinstvu. Prije samo nekoliko mjeseci ova 27-godišnja blogerica rodila je sina Rejjana, a za magazin Azra je govorila o ovoj životnoj ulozi.

View this post on Instagram

#saturday 🧸

A post shared by Nezira Mehmedovic (@neziraofficial) on

Rejjan mi je prevrnuo svijet naopačke. Možda sam, ustvari, prvi put osjetila šta je prava, bezuslovna i beskrajna ljubav, ljubav majke. Sve što je do tada bilo stalo je 30. decembra 2019. godine, njegovim rođenjem, kada sam se i ja ponovo rodila i dobila sasvim novi život. Život s mnogo više ljubavi, osjećanja, brige, obaveza – kazala je ona.

Otkrila je i kako se spremala za porođaj, te kakva je to trudnica bila.

Bila sam vrlo aktivna trudnica. Mislim da nije prošao dan da nisam bila vani i tako je bilo do samog kraja. Čak sam na dan porođaja bila u shoppingu. Treme nije bilo sve do prvih trudova. U jednom od svojih videa detaljno sam ispričala svoje iskustvo porođaja. Recimo da nije bilo lako, jer ja kao jedna mršava i sitna žena rodila sam bebu tešku četiri kilograma i 600 grama prirodnim putem. Nisam paničila jer nisam znala šta me čeka, iskreno mislila sam da je lakše. Ne kajem se što sam odlučila da rodim prirodno, jer je onaj trenutak kad sam ga ugledala vrijedan toga – kaže Nezira.

U nastavku pogledajte video u kojem Nezira detaljno govori o svom iskustvu kada je porođaj u pitanju.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Harry Cooper kuha za Kidsinfo: Napravite knedle sa šljivama

Naredna priča

Jedna od omiljenih voditeljica: Sanja Kužet otkrila tajnu svog izgleda nakon dvije trudnoće

Najnovije iz BEBE

-->