fbpx
/

Jedna od omiljenih voditeljica: Sanja Kužet otkrila tajnu svog izgleda nakon dvije trudnoće

Navikli smo da Sanju Kužet, jednu od omiljenih TV voditeljica, viđamo u raskošnim haljinama, no ona, kako je otkrila za Story.rs, privatno preferira nešto jednostavnije odjevne kombinacije. 

Privatno najviše volim da nosim jeans i trenerke, jer se oni najbolje slažu s mojim dnevnim obavezama. Sve što obučem mora da bude udobno, a nastojim i da ispratim trendove. Nisam modni manijak koji po svaku cijenu mora da ima sve što je aktuelno. Volim da nosim i dobar sako i zanimljive čizme, ali sve je to neuporedivo jednostavnije od onoga u čemu su gledaoci navikli da me vide – rekla je ona.

Sanja je otkrila i tajnu svog dobrog izgleda nakon dva porođaja.

Naravno, zaslužna je genetika, ali sam poslije drugog porođaja shvatila da, ukoliko ne povedem računa o namirnicama koje jedem, neću izgledati onako kako želim. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko voljela. Nije da baš nikad ne svratim u pekaru, ali mi to više nije navika. Ne mislim da je sve to, samo po sebi loše, moja djeca jedu peciva, ali vremenom vaš organizam počne drugačije da reaguje na neke stvari. Organizam šalje signale šta mu treba, a šta ne – rekla je ona.

View this post on Instagram

37! 🎂 💙💙

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on

(Story.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Nezira Mehmedović o majčinstvu: Prvi put sam osjetila šta je prava, bezuslovna i beskrajna ljubav

Naredna priča

Mame blogerice pišu za Kidsinfo: Šta je to sretno odrastanje?

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->