Dogs Trust organizuje veliko nagradno takmičenje za osnovce!

Dogs Trust organizuje veliko nagradno takmičenje za osnovce od 2. do 6. razreda pod nazivom „Učim uz Dogs Trust“!

Pozivaju djecu od 7 do 11 godina iz cijele BiH da napišu i ilustruju literarni rad dužine od 10 do 30 rečenica (najviše jedna A4 strana) na jednu od dvije teme:

  • Ja i moj pas (za djecu koja žive sa psom ili koja se često u porodici ili među prijateljima susreću sa psom)
  • Šta najviše volim na Dogs Trust radionicama (za sve koji odaberu ovu temu)

Radove sa, po mogućnosti, odštampanim tekstom do 7.10. 2020 godine možete poslati putem maila: marketing@dogstrust.ba, sa predmetom: „TAKMIČENJE ZA DJECU“ ili na adresu:

  • Fondacija Dogs Trust u BiH
  • Odjel za edukaciju djece
  • Gorica 6
  • 71000 Sarajevo

Dobitnici deset pobjedničkih radova će kao nagradu dobiti po tablet, a svi ostali učesnici će dobiti koristan Dogs Trust poklon paket.

Kako bismo osigurali objektivnost i nepristrasnost, odabir najboljih radova vršiće se glasanjem naših prijatelja iz BFF programa. BFF prijatelji će uz radove dobiti samo prvo ime i grad učesnika. Pobjednički radovi će biti objavljeni na našim kanalima: web, Facebook i Instagram stranicama. Najbolje dijelove svih radova koristit će se u svrhu promocije važnosti edukacije školske djece o temama koje Dogs Trust obrađuje”, kažu iz Dogs Trusta.

Poručuju da je potrebno uz rad dostaviti puno ime i prezime, adresu i broj telefona kako bi vas kontaktirali i poslali vam nagrade ili poklon paket.

Prethodna priča

Renata Krstanović, stručnjakinja XY Roditeljskog savjetnika: Većina djece s disleksijom ne bude prepoznata do vrtića

Naredna priča

Sin Amre i Edina Džeko danas slavi svoj treći rođendan!

Najnovije iz OSNOVCI