fbpx

Interijer: Zavirite u porodični dom najbogatije blogerice na svijetu

Chiara Ferragni, najbogatija modna blogerica na svijetu, osim u svom poslu uživa i u skladnom porodičnom životu sa svojim suprugom, reperom Fedezom, i sinom Leoncinom, a nedavno je  objavila i da je ponovo  trudna. 

Ovo su najemotivnije suze koje sam ikad isplakala. To je momenat kada se Leoncino rodio, momenat kada se u meni javilo osjećanje koje nikada prije nisam imala. Porođaj je bio dug i naporan, ali mi je podršku dao moj vjerenik, koji je bio uz mene. Počnem plakati svaki put kada pogledam ovu fotografiju. Volimo te najviše, Leoncino – napisala je Chiara na Instagramu nakon rođenja sina.

S obzirom na to da je Chiara cijelu svoju trudnoću, kao i druge bitne momente u životu, dijelila s onima koji je prate na ovoj društvenoj mreži, bilo je i očekivano da će ljude skoro svakodnevno upoznavati sa svojim majčinskim iskustvima. Tako su Leoncinove prve fotografije, samo nekoliko dana nakon rođenja, došle do više od 12 miliona ljudi koji prate njegovu poznatu mamu, a svaka od njih ima više od dva miliona sviđanja. Neki će možda reći da su ove brojke nebitne jer je riječ o lajkovima, ali to su brojevi koji Chiaru čine najbogatijom blogericom na svijetu. Njena godišnja zarada procjenjuje se na osam miliona dolara, a sve to joj je omogućilo da živi prilično raskošnim životom.

Pitate se kako izgleda dom u kojem Chiara živi? Donosimo vam neke od objava s Instagrama, na kojima možete vidjeti pojedine kutke njenog doma.

View this post on Instagram

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

A post shared by CHIARA,FEDEZ&LEO (@ferragnez__03) on

View this post on Instagram

Good morning ❤️ #TheFerragnez

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

View this post on Instagram

Versace baby #adv

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

View this post on Instagram

Team Ferragni ❤️ @chiaraferragnicollection

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Izleti: Na jednom od najljepših bh. vodopada od sutra zipline

Naredna priča

Koji su rani simptomi trudnoće?

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->