fbpx

Zerina Suyabatmaz: Emotivna poruka povodom pet mjeseci kćerke Miray

Bh. blogerica Zerina Suyabatmaz i njen suprug Burak su u novembru prošle godine dobili svoje prvo dijete, kćerku Miray. Od tog trenutka Zerina gotovo svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije s kćerkom i emotivne poruke, a današnju je objavila povodom toga što Miray ima pet mjeseci.

Počela sam pokazivati svoj karakter. Želim dotaći sve što mi se nađe na putu i strpati u usta. Kupala bih se po čitav dan i daljinski mi je omiljena igračka. Na neki način uvijek uspijem natjerati ovo dvoje da rade sve što ja želim. Mijenjanje pelena mi je omiljena aktivnost u toku dana, a ljubičasti poni najbolji drug. Tata i mama kažu da svaki dan pomisle da me ne mogu više voljeti, a opet uvijek ih čujem kako kažu jedno drugom da je jučer ništa u odnosu na danas. Volim i ja njih, raja su baš – napisala je ona ispod fotografija na kojima pozira s kćerkom. 

Podsjećamo, Zerina je nedavno govorila za Kidsinfo.ba o ulozi majke. 

U isto vrijeme sam postala i slabija i jača. Slabija kada su emocije prema njoj u pitanju, a jača i otpornija na sve ostalo. Moram priznati da mi je i organizacija postala jača strana. Jedina aktivnost kojoj se sada ne posvećujem, a ranije sam je obavljala svakodnevno, je lakiranje noktiju. Sada to ostavljam za posebne prilike – rekla je ona tom prilikom. 

Cijeli intervju sa Zerinom čitajte ovdje. 

(Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Dogs Trust BiH: Mislite na sebe i zajednicu, očistite iza svog psa

Naredna priča

Ljubica Katava Crnogorčević: Kako smo se "riješili" dude i tute

Najnovije iz Samo za Mamu

-->