fbpx

Poznate mame o roditeljstvu: Imat ću sistem za praćenje

Majčinstvo i uopšte roditeljstvo se definiše kao jedna od najljepših, ali istovremeno i najodgovornijih životnih uloga. Kako je doživljavaju pojedine poznate holivudske dame pročitajte u nastavku. 

SALMA HAYEK: Dok moja Valentina nije imala ni mjesec, najbolji savjet o majčinstvu sam dobila od tetke: „Pusti je da spava pored tebe svaku noć, pjevaj joj, ljuljaj je u kolijevci i sjedi pored nje. Jednog dana to nećeš moći, a taj dan će brzo doći“.

REESE WITHERSPOON: Ne vjerujem da je postojao i sat u mom životu otkako mi se najstarija kćerka Ava rodila, da nisam mislila o svojoj djeci. Zovem to svojom CNN trakom na kojoj su stalno pitanja: „Je li Ava OK? Jeste. Je li Deacon OK? Jeste. Je li Tennessee OK? Jeste. Vrati se na Avu“.

DREW BARRYMORE: Nikad ne bih djeci dopustila da budu “djeca-glumci”. Imat će sistem za praćenje, neće nositi mobitele i živjet ćemo u nedođiji. 

KATIE HOLMES: Nikada nisam upoznala dijete od dvije godine da je grozno. Toliko sam cool u vezi sa svakom fazom koju će moja kćerka prolaziti. Mislim da je ona nevjerovatna. Nadam se da me ne gleda misleći: „Mama, da li grozne tridesete dolaze s tobom“. 

(Index.hr/Kidsinfo.ba) 

 

Prethodna priča

Besplatna brošura: Kratke vježbe mindfulnessa za djecu

Naredna priča

Bh. blogerica Zerina Suyabatmaz ne krije sreću: Čupko danas napunio četiri mjeseca

Najnovije iz Samo za Mamu

-->