fbpx

Genijalan trik: Mama otkrila kako ukloniti trajni marker sa zidova

Cijelo vrijeme paziš i onda okreneš leđa na 30 sekundi, a tvoj mališan je uzeo trajni marker i ukrasio zidove. Prije nego što dobiješ pet živčanih slomova i otrčiš kupiti novu boju za zid, isprobaj ovaj genijalni trik koji je podijelila jedna mama na Facebooku.

Mama Lisa podijelila je na Facebooku svoj ‘užas’ kada je otkrila da je u ruke njene trogodišnjakinje došao permanentni marker s kojim je ‘ukrasila’ zidove spavaće sobe.

Jutros kad sam otišla probuditi svoju trogodišnjakinju u sobi sam otkrila ogromni mural koji stvorila na zidu svoje soba i to trajnim markerom”, napisala je Lisa.

Još je šokantnije to što je nekretnina najam, što znači da bi porodica trebala platiti toškove popravka uništenih zidova. 

“Prvo sam gumicom malo prebrisala crte, a zatim sam lakom za kosu pošpricala crtež i vlažnom krpom kružnim pokretima prelazila preko linija“, napisala je. “Lak se doslovno rastopio i podigao mrlje od tinte”.

Iako je metoda upalila, postupak nije bio kratak.

“Nakon tri sata, dva čarobna gumica za brisanje, pola konzerve laka za kosu i puno strpljenja kasnije sve sam to uklonila!”, podijelila je Lisa. Znači, sprej za kosu, krpa, puno strpljenja i problem je riješen!

(miss7mama.24sata.hr/Kidsinfo.ba)

Pročitajte još: 

5 načina kako zainteresovati bebu tokom vožnje

 
Prethodna priča

Predavanje za roditelje ''Rano poticanje emocionalnog i intelektualnog razvoja djece'' 5. februara u Sarajevu

Naredna priča

Pozitivne priče: Na Alipašinom Polju gradi se prvi park za pse u općini Novi Grad

Najnovije iz ZABAVA

Slavlje u domu Sare Bero

Sara Bero, jedna od omiljenih regionalnih ličnosti na Instagramu, juče je proslavila treći rođendan kćerke Ine.

-->