fbpx

Predavanje za roditelje ”Rano poticanje emocionalnog i intelektualnog razvoja djece” 5. februara u Sarajevu

Dječija igra koliko je zabavna toliko ih uči otkrivanju novih informacija. Roditelji su tu da im pomognu, igraju se s njima, ali i da se trude da zadatak odgoja naprave baš na najbolji način, a sve ono što vas zanima na temu ‘Rano poticanje emocionalnog i intelektualnog razvoja djece’ moći ćete saznati na interaktivnom predavanju koje za vas priprema Kreativno edukativni centar ”Mini miracles”.

Nove informacije, znanja i vještine čekaju vas 5. februara u Multimedijalnoj sali Općine Novi Grad Sarajevo sa početkom od 18:00 sati. 

U ranim godinama kod djeteta se formira struktura koja ga obilježava doživotno. Poticanje razvoja u prvim godinama života je osnova na koju samo kasnije nadograđujete, to ste čuli već toliko puta zar ne? Zbog svega toga biće ovo predavanje od velike koristi.

Šta možemo napraviti kada je u pitanju rana stimulacija, kako pomoći djetetu da iskoristi svoje potencijale i izraste u najbolju verziju sebe, zašto je emocionalni razvoj osnov intelektualnog razvoja? Sve su to male stvari o kojima će biti riječi na predavanju.

Svi ste dobrodošli, a posebno roditelji, odgajatelji, učitelji, psiholozi, pedagozi, logopedi i svi drugi koje zanima ovo područje dječjeg razvoja. 

(Kidsinfo.ba)

Pročitajte još: 

Akupunktura u trudnoći suzbija mučninu, depresiju i stres

 
Prethodna priča

Akupunktura u trudnoći suzbija mučninu, depresiju i stres

Naredna priča

Genijalan trik: Mama otkrila kako ukloniti trajni marker sa zidova

Najnovije iz VIJESTI

-->