fbpx

Ecomedico prirodni proizvodi: Porodični saveznik u borbi s virusima i bakterijama

„Ecomedico“ je bosanskohercegovački brend fokusiran na razvoj, proizvodnju i prodaju prirodnih, ekološki prihvatljivih proizvoda premium kvalitete.

U vremenima ubrzanog tempa života hrabro vodimo saradnju sa prirodom, te kao produkt toga nastaju brojni dodaci prehrani, prehrambeni i kozmetički proizvodi stvoreni iz onog što nam priroda nudi. Širok asortiman proizvoda obuhvata proizvode razvijene korištenjem najnovijih naučnih saznanja u kombinaciji sa tradicionalnim recepturama. Med, polen, propolis i ljekovito bilje su prepoznatljivi sastojci naših proizvoda, a sve sirovine u tehnologiji izrade potiču iz prirodno očuvanog okoliša. Proizvodi nastaju isključivo ručnim radom u želji da se u najvećoj mogućoj mjeri sačuva izvorni prirodni oblik sirovina koje se mogu prepoznati u svakom našem proizvodu.

Naše proizvode pripremamo sukladno načelima i principima međunarodnih standarda koji garantiraju kvalitetu – HACCP i ISO standardi, a proizvodi garantirano ne sadrže nikakve hemijske dodatke niti vještačke konzervanse. Proizvodni asortiman obuhvata široku lepezu proizvoda svrstanih u više kategorija: med i medne mješavine, apiterapija, čajevi, tinkture, prirodna kozmetika i zdrava hrana.

Veliku pažnju u svom poslovanju Ecomedico posvećuje zdravim navikama i očuvanju zdravlja cijele porodice. Stoga smo najveći broj naših proizvoda prilagodili uzrastu već od navršene prve godine starosti. Liniju sirupa za jačanje imuniteta djece i odraslih čini pet naših sirupa: Ecovit – za snažan imunitet i dobar apetit, Ecopyn – protiv kašlja i za jačanje imuniteta, Ecosan – za anemiju i jačanje krvne slike, Ecoren – za zdravlje bubrega i mokraćnih kanala, te Ecopuls – za jačanje srca i krvnih žila.

Pored toga, nudimo paletu preparata za jačanje imuniteta u formi mješavina, gdje bismo naročito istakli Med immuno, Med borove iglice i Kids med za mališane.

Akcenat smo stavilii i na zdravlje kože, našeg najvećeg organa, izloženog cjelodnevnom uticaju različitih vanjskih faktora. Kreirali smo liniju od pet višekratnih mednih maski za kožu lica i vrata, u zavisnosti od tipa kože kao i problema koji se želi tretirati. Svi sastoji naših maski su 100% prirodni i čak jestivi.

Ecomedico prirodni proizvodi su postali prepoznatljiv brend koji traže potrošači koji prate trend prirodnog načina očuvanja zdravlja. Neka postanu saveznik i vaše porodice u borbi sa virusima i bakterijama.

Ecomedico proizvode možete kupiti na policama odabranih apoteka, biljnih apoteka i drogerija širom BiH, te online iz udobnosti svoga doma putem naše web stranice www.eco-medico.com, društvenih mreža ili telefona/vibera +38763707445

Birajte zdravo, birajte Ecomedico!

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Mame blogerice pišu za Kidsinfo: Odgajamo li kućne pomoćnice/ke ako djecu uključimo u obavljanje kućnih poslova?

Naredna priča

Božić u domovima poznatih

Najnovije iz VIJESTI

-->