fbpx

Saznajte kakva ste osoba: Pogodite koja beba je djevojčica

Na fotografiji se nalaze četiri bebe, tri dječaka i djevojčica. Izaberite onu za koju mislite da je djevojčica, a izbor će vam otkriti kakva ste osoba. 

Prva beba

Ukoliko je vaš odgovor pod broj 1, prvo ćemo reći da ste pogriješili jer je ovo dječak. Ako ste izabrali ovu bebu, može značiti da ste vrlo odgovorna osoba koja će se uvijek truditi da pomogne drugima. Znate riješiti problem i uvijek se trudite da uspijete.

Druga beba

Vrlo ste kreativni i emotivni. Ne bojite se pokazati svoja osećanja. Uvijek želite da napredujete i mijenjate se, ali nabolje. Moramo vam reći da odlično zapažate, jer je ovo devojčica.

Treća beba

Vi ste vrlo društvena osoba. Harizamtični ste i pozitivni. Svojim prisustvom pozitivno djelujete na druge. Tu ste da pomognete i date savjet. Zato vas mnogi i vole, osjećaju da mogu da vam se povjere. Pravi ste prijatelj, a takve je teško naći. Naravno i ovo je dječak, kao što možete primijetiti.

Četvrta beba 

Vi često mislite da ste vi u pravu i želite da sve bude onako kako vi želite. To ne može tako. Probajte se potruditi da razumijete druge. Ne možete uvijek misliti samo na sebe i svoje potrebe. Poštujte druge, pa će drugi poštovati vas.

(devetmeseci.net/kidsinfo.ba)

 
Prethodna priča

Stručnjaci upozoravaju: Djeca više vole prisutnost od poklona

Naredna priča

Stručnjaci upozoravaju: Djeca u svemu oponašaju roditelje

Najnovije iz BEBE

-->