fbpx

Eldin Huseinbegović: Vrijeme koje ne provedete s porodicom ne može se nadoknaditi

Eldin Huseinbegović, poznati bh. muzičar, je za magazin Azra govorio o porodici i otkrio da mu je ona životni prioritet.

Ja sam još na početku, birajući između karijere i porodice, izabrao porodicu. Pjesme i koncerte možda nekad i mogu nadoknaditi, ali vrijeme koje nisam sa porodicom, djetinjstvo i odrastanje Asje i Ajne, ako propustim, nikada ne mogu nadoknaditi. Granica moje karijere je momenat kada osjetim da mi uzima mnogo više nego što mi daje – rekao je on.

Eldin sa suprugom Suzanom ima kćerke Asju i Ajnu.

Nema potrebe za strogoćom koju ne prate djela i lijep primjer. Trudim se da budem svojim djelom i primjerom onakav kakve bih volio da su moje djevojčice. Mislim da su lični primjer i atmosfera koju pravite u svom domu mnogo vredniji od strogoće koju ne prate djela – kazao je Eldin.

O tome kako odgajaju kćerke i šta im je posebno bitno kada je roditeljstvo u pitanju Suzana i Eldin su govorili za Kidsinfo. Intervju s njima možete pročitati ovde.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Jelena Rozga: Tajna vitke linije

Naredna priča

Amila Lačević Ćoralić za Kidsinfo: Zbog roditeljstva prevazilazim sopstvene strahove i hrabro se s njima hvatam u koštac

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->