fbpx

Aleksandra Tomić: Glumica iskreno o trudničkom dijabetesu

Poznata glumica Aleksandra Tomić s partnerom, takođe glumcem, Andrijom Miloševićem očekuje prvo dijete. Ona je za srbijanske medije govorila o trudničkom dijabetesu s kojim se suočila.

Moram da vodim računa o kalorijama zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je, nadam se, privremen. Kažu da je česta pojava. Ne bih da od toga pravim bauk, ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji. Moram da vodim malo računa da bih se dobro osjećala. Zato što ja nosim jednog džina. Ja sam mala žena i kada ne bih vodila računa o hrani, vjerovatno bih bila dodatno teška. Drugo, poslije porođaja moram odmah da se vratim u pozorište – rekla je ona.

O trudničkim danima partnerice i čekanju prvog djeteta govorio je i Andrija.

Aleksandra je sve herojski podnijela. Sve protiče super. Ona je vrlo disciplinovana i sve dobro organizuje – rekao je, između ostalog, on.

Podsjećamo, Andrija je u jednom od intervjua otkrio da je apsolutno spreman za ulogu oca.

– Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. Ustvari, istinski morate živjeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne djecu. Sve mora da ide iz ljubavi. Nemam pravilo za vaspitavanje djece. Znam kakav ću biti, ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema djetetu – rekao je on za srbijanske medije.

(Hellomagazin.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Psihologinja Danijela Ostojić: Kako pomoći djetetu u problematičnim i izazovnim situacijama

Kidsinfo - Sofija
Naredna priča

Sofija Milošević: Čini mi se da je prva trudnoća bila lakša

Najnovije iz TRUDNOĆA

-->