fbpx

Poznati glumac iskreno: Pubertetske bubice moje djece će mi doći glave

Glumac Predrag Peđa Damnjanović, otac je dvije kćerke i sina. Naime, on ima kćerke Tinju i Hanu, te sina Olega, a zanimljiva je činjenica da se sva njegova djeca nalaze u tinejdžerskim godinama.

Upravo o tome je govorio za srbijanske medije.

Bilo je momenata kada sam mislio da ću potpuno da se ugasim. Nevjerovatne su promjene u njihovom ponašanju, postaviš im normalno pitanje i dobiješ sumanut odgovor kroz viku. Ne postoje više normalni razgovori s njima. Često se dešava da su međusobno složni i vole se. Međutim, ima i onih momenata kada su surovi suparnici i navode te da pomisliš kako postoje svi razlozi da socijalni radnici dođu i da nam ih oduzmu. Možda je to proizvod toga što ih učimo da ne kriju emocije, kakve god one u tom momentu bile. Srećan sam ako je sada tako jer sam ubjeđen da će sutra biti najbolji prijatelji zahvaljujući toj iskrenosti – kazao je on.

Podsjećamo, Predrag djecu ima sa suprugom Ljubicom.

Svjesno ili nesvjesno, svaki pravi muškarac sluša svoju ženu, a najvažnije je da ga ona ne sputava. Ljubica mene podržava u svim pametnim i suludim poduhvatima. Mislim da ne bi trajalo da je drugačije – zaključio je Damnjanović.

(story.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Dječiji butik i baby oprema „Mali Princ“: Mjesto na kojem rado kupuju i poznate mame

Naredna priča

Ministar zdravstva KS: Djeca su značajni prenosioci virusa

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->