fbpx

Fashionistica i tokom trudnoće: Iskopirajte stil bh. glumice

Trudnoća je, kako to često možemo čuti, jedan od najljepših životnih perioda koji sa sobom donosi brojne promjene.

Jedna od njih je i promjena koja se odnosi na odjevne kombinacije koje žene nose tokom trudnoće, a čiji je pronalazak često izazov. Naime, kada je trudnički stil u pitanju svaka žena nastoji da nosi odjeću koja će joj biti praktična, udobna, ali i moderna.

Ukoliko prolazite kroz ovo životno razdoblje i u dilemi ste šta da obučete, preporučujemo vam da inspiraciju pronađete na Instagramu. Profil koji svakako trebate posjetiti je onaj bh. glumice Nadine Mičić koja trenutno uživa u trudničkim danima.

– Trudnoću zaista dobro podnosim, i trudim se svakodnevnicu voditi kao i inače. U prilog mi definitivno ide kraj pozorišne sezone i mogućnost odmora, mada, da to nije slučaj trudila bih se da radim koliko god mi to tijelo omogućava. Jedem, jedem, malo plačem na gluposti, pa opet jedem, u svemu tome se trudim prijatelje ubijediti da nisam dosadna trudnica i da me slobodno zovu na druženja na kojim nećemo pričati o gegicama, drugo se ništa značajno nije promjenilo – rekla je ona u jednom od intervjua.

U nastavku vam donosimo neke od odjevnih kombinacija koje je Nadine nosila u prethodnom periodu.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Naida Bojnakova za Kidsinfo: Ne vodim se kulturom i običajima kada je roditeljstvo u pitanju

Naredna priča

Dječiji rođendani u domovima poznatih

Najnovije iz TRUDNOĆA

-->