fbpx

Zabava iz snova: Zavirite na prvi rođendan kćerke Amne Branković

Rođendanske proslave idealna su prilika za porodična druženja i okupljanja, a poseban značaj se, po nepisanom pravilu, pridaje prvim rođendanima.

To svakako znaju Amna i Adnan Branković koji su prije nekoliko dana proslavili prvi rođendan kćerke Nur. Naime, oni su organizovali piknik na otvorenom, a mlada majka je za Bonjour.ba otkrila šta joj je pri organizaciji bilo posebno bitno.

Obzirom da sam ja rođena u decembru, oduvijek sam maštala o rođendanu ljeti, da mogu slaviti vani. Tako da ovo mi je bila idealna prilika da za svoje ljetno dijete organizujem zabavu o kakvoj sam ja maštala. Htjela sam da to bude lijepo i bajkovito, za najuže članove porodice, da bude opušteno i da Nur uživa. Lokacija nam je bila idealna, obzirom da pored kuće imaju restoransku uslugu, a i mnogo hlada, što je bilo važno, budući da je taj dan bilo prilično toplo – kazala je Amna za ovaj portal.

U nastavku vam donosimo neke od fotografija s proslave koje je Amna podijelila na društvenim mrežama.

(bonjour.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Sertifikovana savjetnica za ishranu i suplementaciju Ilhana Miketek za Kidsinfo: Vodič za uvođenje nemliječne ishrane bebama

Naredna priča

Povratak u školske klupe uz Brainobran program

Najnovije iz Rođendani

-->