fbpx

Povratak u školske klupe uz Brainobran program

August je vrijeme kada su naši mali polaznici na raspustu, a isto tako i najbolje vrijeme za rani upis za grupe koje kreću sa nastavom u septembru.

Brainobrain je program koji razvija socijalne vještine i kognitivne sposobnosti kod djece u dobi od 4 do 14 godina. Tokom Brainobrain programa dijete stiče bolju koncentraciju i usredotočenost, odlične aritmetičke vještine, samopouzdanje, brzinu i tačnost, fotografsko pamćenje, vizualizaciju i kreativnost. Sve ovo će djeci pomoći da lakše savladaju i školsko gradivo, te im uveliko olakšati povratak u školske klupe.

Ukoliko i dalje niste sigurni da je Brainobran pravi program za vašu djecu, pozivamo vas da nam se pridružite na obilježavanju Brainobrain dana, u subotu 14.08.2021. u periodu do 18 do 20 sati, u ulici Rustem-pašina na Ilidži, koja se tokom vikenda zatvara za saobraćaj. Ovaj dan planiramo razne aktivnosti za djecu, kreativne radionice, logičke igre, face painting, modeliranje balona, kao i promotivni Brainobran čas na otvorenom.

Ako ipak niste u mogućnosti da nas posjetite taj dan, Brainobrain akademija organizuje svaki mjesec besplatni promotivni čas za djecu i roditelje u Obrazovno-razonodnom centru za mlade Spajalica na Ilidži. Više informacija možete naći ovdje.

Brainobrain centre od sada možete naći i na dvije nove lokacije. Sarajevo je od septembra bogatije za još jedan Brainobrain centar u Općini Stari Grad.

Sve one koji željno očekuju Brainobran centar u Tuzli, sa zadovoljsvom obavještavamo da je novi centar otvoren i da su već u toku rane prijave.

Donesite pravu odluku za svoje dijete i upišite ga na Brainobrain program. Za rane prijave odobravamo 20 % popusta na prvu članarinu.

Dobro nam došli da od septembra stvaramo nove uspomene, i neke nove, lijepe priče.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Zabava iz snova: Zavirite na prvi rođendan kćerke Amne Branković

Naredna priča

Mame blogerice pišu za Kidsinfo: Ne navikavam bebu na ruke, već na ljubav

Najnovije iz VIJESTI

-->