fbpx

Porodica Baldwin u punom sastavu: Na crvenom tepihu sa šestero mališana

Poznati američki glumac Alec Baldwin oduševio je fanove kada se na premijeti crtića “The Boss Baby: Family Business” pojavio sa članovima svoje porodice.

Naime, on se crvenim tepihom prošetao sa suprugom Hilariom i šestero mališana, a svi su bili obučeni u crna odijela i bijele košulje, dok su oko vrata imala crne kravate. Četvero starije djece u rukama su držali aktovke, dok su Hilaria i Alec Baldwin u naručju držali one najmlađe, devetomjesečnog sina Eduarda i tromjesečnu kćerkicu Luciju. S obzirom na činjenicu da je razlika između njihove najmlađe djece svega nekoliko mjeseci, fanovi sumnjaju da je kćerku Luciju rodila surogat majka.

Očinstvo zna biti izazov i to zato što su djeca opsjednuta majkama. Kad sam u sobi s djecom, odlično se zabavljamo sve dok ne uđe supruga. Tada me svi napuste. To je tako i tu ne možete ništa napraviti. Moj savjet novim očevima glasi: “Ako je vaša supruga divna majka, cijenite to i uživajte u tome. Divno je imati takvu ženu” – kazao je glumac u jednom od intervjua.

Pogledajte kako izgledaju članovi porodice Baldwin.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Hvala što si me nagovorio: Ovako Severina provodi vrijeme sa sinom

Naredna priča

Video: Ovako izgleda let balonom u Kapadokiji

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->