fbpx
/

Stiglo je ljeto: Destinacija za odmor po mjeri Džejle Ramović

Poznata bh. pjevačica Džejla Ramović je za magazina “Azra” govorila o planovima za ljeto, te otkrila koja je to, za nju, idealna destinacija za odmor.

Samo palma, more, ležaljka i sladoled. Ne zahtijevam neku egzotičnu destinaciju, nego bilo koje naše primorje, svejedno mi je. Evo sad, kada možemo da idemo svugdje, ne mogu od obaveza, a kada nisam mogla, onda sam govorila samo da prođe ovaj period pa da idem negdje. Vjerovatno mi sve želimo onda kada nam se brani – rekla je ona.

Otkrila je i to kako održava vitku liniju.

Nekada vježbam, nekada ne. Isto je s ishranom, nekada pazim na nju, nekada ne i tako se vrtim u krug. Kada imam previše obaveza, onda same kile lete ukoliko ima nekog viška. Uglavnom, tako i gubim i dobijem kilograme – kazala je Džejla.

Plan joj je da se u budućnosti posveti karijeri, ali i školovanju s obzirom na činjenicu da je ove godine završila srednju školu.

Za pet godina se vidim kako završavam master i da imam muzičku karijeru na većim stazama. Nadam se da će mi želja za poslom u ekonomiji, u nekoj sferi života ostvariti – zaključila je.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Vlasnica IG profila "Jedna od vas": Recepti iz moje kuhinje

Naredna priča

Pedijatrica Zagorka Vidović za Kidsinfo: Vodič za prvo ljetovanje s bebom

Najnovije iz PUTOVANJA

-->