fbpx
///

NEZABORAVNO LJETOVANJE Miraj Grbić pohvalio se prekrasnim fotkama s kćerkicom

Miraj Grbić podijelio je fotografije s ljetovanja na kojem uživa s kćerkicom Billie

Bosanskohercegovački glumac, koji gradi karijeru u Hollywoody Miraj Grbić iznenadio je pratitelje novom objavom u kojoj je otkrio kako su iz Amerike stigli na ljetovanje u Hrvatsku.

Naime, sa suprugom i glumicom Marijom Omaljev-Grbić i kćerkicom Billie ljetuje u Splitu, a to je otkrio u nizu fotografija sebe i djevojčice koja pozira na dasci u moru. 

“Eh, ovo je poanta života opisana u fotografiji”, “Preslatko”, “Srce drago, što je porasla”, “Šećerko mali”, “Mini Čombe uživa”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Miraj se sa suprugom Marijom Omaljev-Grbić 2013. godine iz Sarajeva preselio u Los Angeles. Par je u braku od 2008. godine, a 2021. dobili su kćerkicu Billie, koja je rođena u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai.

Miraj je dosad ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su “S.W.A.T.” i “Santa Clarita Diet” te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru “Nemoguća misija: Protokol duh”, a možemo ga gledati i u devetom nastavku franšize “Brzi i žestoki”, u kojem glumi Rusa.

Prethodna priča

AMRA DŽEKO OTKRILA Edin mi sve pomaže, a jedino ne kuha

Naredna priča

VELIKA BRITANIJA Dadilji kraljevske djece zabranjeno je izgovoriti jednu riječ

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->