fbpx

Slavlje u domu Ane Ivanović: Posebne torte za specijalne prilike

U domu bivše teniserke Ane Ivanović i njenog supruga, poznatog fudbalera Bastiana  Schweinsteigera, danas je poseban dan. Naime, njihov sin Luka slavi treći rođendan, a ponosni roditelji su se tim povodom oglasili na svojim Instagram profilima.

Sretan rođendan mom malom anđelu. Riječi ne mogu da opišu koliko sam zahvalna na mojim zdravim momcima – napisala je ona ispod fotografije na kojoj se vide pokloni za slavljenika.

Bastian je s druge strane pokazao kako izgleda rođendanska torta.

Posebne prilike zahtijevaju posebne torte. Posebne torte za specijalne prilike – napisao je fudbaler.

Upravo je roditeljstvo tema o kojoj Ana često govori, a par osim Luke ima i mlađeg sina Leona.

Majčinstvo me naučilo brojnim stvarima. Naučilo me da budem strpljiva i da bezuslovno volim, a to su samo dvije od svih predivnih stvari. Jedva čekam avanture koje tek dolaze – napisala je ona ispod jedne od fotografija na svom Instagramu.

U jednom od intervjua Ana je govorila i o tome na kojem jeziku razgovaraju sa sinovima.

Uglavnom sa djecom pričam srpski, a Bastian njemački. Kada smo zajedno, govorimo engleski. Fascinantno mi je koliko djeca sve mogu da pokupe. Kada se okrenu ka meni, pričaju na srpskom, kada se okrenu ka njemu, progovore njemački, kada se pojavi neko drugi, ubace engleski ili čak i malo španskog. Baš su me zadivili – rekla je Ana za Story.rs.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Proširenje porodice: Boris Novković očekuje četvrto dijete

Naredna priča

Pedijatrica Amra Junuzović Kaljić o zaštiti djece od virusa: Raznovrsna ishrana, fizička aktivnost i boravak na svježem zraku su ključni

Najnovije iz Rođendani

-->