fbpx
Naida Kundurović dom mama

Naida Kundurović Zečević: Emotivna poruka posvećena kćerki

Poznata voditeljica Naida Kundurović Zečević na svom je Instagram profilu objavila emotivnu poruku povodom toga što je njena kćerke Aja danas napunila devet mjeseci.

Devet mjeseci si živjela unutar mog tijela. Tačno ispod srca. Koje je kucalo i za tebe i za mene. Obje nas je održavalo u životu, zamisli to. Dobro, više je kucalo za tebe ako ćemo iskreno. Danas puniš devet mjeseci i danas je devet mjeseci kako živiš izvan mog tijela. Kakva simbolika. Prvo, Život nastane. Malo remek djelo. A onda prvih 9 mjeseci prođe i shvatimo da to remek djelo već pomalo cupka na svojim tabanićima. Rekli bismo, nije dugo… a zapravo samo ti i ja znamo koliko je to dugo. Šta smo sve naučile o ovom novom životu, kako se privikavamo na nove uloge i koliko smo narasle. Skupa. Zajedno. Udruženo.
A znaš li draga moja, bez obzira što više ne živiš u meni i imaš svoje predivno razvijeno i hrabro srce da te drži u životu, moram ti reći da moje srce još uvijek kuca za tebe… i to ne pomalo, već sasvim. Shvatih da je istinit onaj citat koji nedavno pročitah: “Kada postanete roditelj, pristanete da dio vašeg srca zauvijek negdje trčkara izvan vas”. Eto, tako vam je to. Mame razumiju. A bogme i Tate ali o tome u nekom drugom postu
– napisala je ona.

Podsjećamo, Naida je kćerku dobila u braku sa suprugom Esadom.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Moda za mame: Jedna od omiljenih blogerica kao inspiracija

Naredna priča

Posljedice do kojih može dovesti ukidanje predškolskog programa u Republici Srpskoj

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->