fbpx

Momčilo Otašević: Pitao sam se šta se desi s osjećanjima kada ti se rodi drugo dijete

Poznati glumac Momčilo Otašević i njegova supruga Jelena krajem novembra su dobili svoje drugo dijete, sina Jakšu. Momčilo je za magazin Hello govorio o prvim danim s novim članom porodice.

Više i ne znaš kada će beba da se rodi jer doktor kaže jedan termin, dok ultrazvuk “prognozira” drugi. Kada je Jelena ušla u deveti mjesec, datum više i nije bio važan, a Jakša je rođen sa 3,700 grama. Već poslije dva-tri dana je stigao kući jer je sve ubrzano zbog korone. Šalio sam se da on nije karantinsko dijete, ali će sigurno jednoga dana pričati da je rođen u jeku korone. Još mi je sve neobično… Bebe su toliko male i krhke da čovjek poželi samo da uživa gledajući ih. Pokušavam da se sjetim kako je bilo kada je Maša imala dvije nedjelje, ali ponekad ne uspijevam, iako je to bilo prije samo dvije godine i dva mjeseca – rekao je on.

Otkrio je i koja dilema ga je mučila prije nego što mu se rodio sin.

Pitao sam se šta se desi s osjećanjima kada ti se rodi drugo dijete, da li se tada ljubav koju gajiš prema prvom dijeli. Sada znam da nema djeljenja, već dupliranja. Nevjerovatno je kako je priroda to lijepo namjestila. Kada sam dobio Mašu, rekao sam da je osjećaj neuporedivo ljepši nego što sam mogao da zamislim na osnovu tuđih priča, a sada kažem da je sve isto, samo puta dva – zaključio je.

(Hellomagazin.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Poznata manekenka iskreno o trudničkim danima: Šake i stopala su mi kao da sam od komšije uzela

Naredna priča

Mame podijelile svoje tajne: Kako smo odvikle bebu od dude

Najnovije iz Uncategorized

-->