fbpx

Angelina Jolie: Nisam tradicionalna majka

Poznata glumica Angelina Jolie je u novom intervjuu za Vogue vrlo otvoreno govorila o majčinstvu, te otkrila da snagu za životne uspjehe pronalazi u svojoj djeci.

Nikad mi nije išlo od ruke da samo mirno sjedim. Uvijek sam htjela da imam mnogo djece, zamišljala sam se kao Jane Goodall, koja putuje džunglom, ali nikada nisam zamišljala tradicionalan porodični život. Mislim da mi nedostaju vještine da budem ona tradicionalna majka koja sjedi kući. Srećom, djeca mi mnogo pomažu, pa se snalazim – rekla je ona.

Otkrila je i to da je sa bivšim suprugom, Bradom Pittom u dobrim odnosima iako su se dugo borili za starateljstvo nad djecom.

Želja mi je bila da djeca budu blizu svog oca, koji je udaljen samo na pet minuta odavde. Osjećala sam izvjestan pritisak da se preselim ovdje – kazala je.

Govorila je i o jednom simpatičnom detalju koji se tiče njenog odnosa s djecom.

Proteklih nekoliko godina je bilo prilično teško. Veselim se pedesetima i osjećam da ću napraviti još jedan korak naprijed. Mada, prije neki da smo bili na trambolini i djeca su mi rekla da pazim da se ne povrijedim. Pomislila sam: “Bože, kako je ti smiješno. Bila sam glumica u akcionim filmovima, a sada se djeca brinu da se ne povrijedim na trambolini” – rekla je Angelina.

Podsjećamo, Angelina i Brad imaju šestero djece.

(Glossy.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Renata Krstanović, stručnjakinja XY roditeljskog savjetnika: Kako upotreba pametnih uređaja djeluje na razvoj djeteta i gdje postaviti granicu

Naredna priča

Naida Kundurović Zečević: Za sve mame koje su umorne i same

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->