fbpx

Uskoro proširenje porodice: Poznate žene uživaju u trudničkim danima

Sigurno je da će 2021. godina za mnoge poznate žene biti jedna od najsretnijih.

Naime, mnoge od njih trenutno uživaju u trudničkim danima, te će neke uskoro roditi svoje prvo, a neke drugo dijete. Pogledajte o kome je riječ.

Sara Džodžo Stevović rodit će drugog sina.

Sada trudnoću podnosim veoma dobro i da, jako sam zahtjevna u smislu pažnje, nježnosti i ljubavi – kazala je ona u intervjuu za naš portal.

Lejla Malkić Alagić očekuje svoje prvo dijete, djevojčicu.

 – Iskrena da budem, iznenađena sam kako podnosim cijelu trudnoću. Veoma sam aktivna, vesela i optimistična. Tokom nekoliko sedmica na početku trudnoće su bile prisutne mučnine, ali kasnije nisam imala veće poteškoće. Uistinu sam sretna što sam imala tu sreću – kazala nam je Lejla.

Maja Šuput rodit će svoje prvo dijete.

Dan koji nam je promjenio život. To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspjela na brzinu jeste nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako saopštiim mužu da će postati otac. Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspjela stisnuti “rec” kad je ušao iako sam mobitel postavila na pravo mjesto… Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka reći BEBA???? I počeo plakati. Onda smo malo plakali u duetu – napisala je Maja ispod fotografije.

Maja Munda i njen suprug očekuju drugo dijete.

–  Ne mogu reći da nema razlike između prve i druge trudnoće. Kada prvi put očekujete dijete, onda se suočavate s brojnim pitanjima, pa i strahovima. Mislim da u drugoj trudnoći imam priliku više uživati u samom blaženom stanju, jer su mi neke stvari već poznate i prošla sam ih. Ono što je drugačije jeste da sam na samom početku druge trudnoće imala mnogo izraženije mučnine, u odnosu na trudnoću s Makom. S obzirom na to da je Mak još mali i traži svoju pažnju, a i ja sam se vratila na posao, potrebno mi je više energije i stalno sam u pokretu. Ali, meni je najvažnije da sam sretna i zadovoljna, a toga mi stvarno ne nedostaje – kazala je ona u jednom od intervjua.

Sabrina Tubić sa suprugom Dinom očekuje prvo dijete.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Započnimo godinu uz pametne odluke i kupovine uz TUSPAS.ba platformu

Naredna priča

Igračka laserski pištolj opasna po zdravlje djece, povlači se sa bh. tržišta

Najnovije iz TRUDNOĆA

-->