fbpx

Frano Lasić dobio sina: Supruga je bila pozitivna na koronu kada je rodila

Poznati glumac Frano Lasić i njegova supruga, beogradska umjetnica Milena Lasić, su krajem novembra dobili sina. U intervjuu koji je dao za “Novu S” Frano je otkrio ime sina, ali i to da je Milena bila zaražena koronom u momentu kada se porađala.

Dobro smo, jedino što nam nedostaje sna. Supruga je, prije nego što je rodila, dobila koronu, tako da je praktično rodila dok je bila zaražena. Srećom, beba je negativna, ja sam negativan, a supruga je sada bolje. Nekako se sada moramo organizovati ona i ja, jer beba se kao i svaka beba budi tokom noći zbog grčeva. Ali dobro, to je sve zajedno divno. Presretni smo – rekao je on i otkrio da su sinu dali ime Nikolas.

Novopečena mama je o iskustvu porođaja govorila za srbijanski “Blic”.

Vidjela sam bebu na sekund. Zato sam i željela spinalnu anasteziju da bih mogla da je vidim odmah po rođenju. Ali u skladu s protokolom za porodilje s koronom, odmah su je odveli iz porođajne sale. Tako da sam sina vidjela tek kada sam izašla iz porodilišta – rekla je Milena i dodala da je bila izbezumljena zbog straha da i beba ne bude zaražena.

(Gloria.hr, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Baka servis: Danijela Dvornik otkrila kako se snalazi s Ellinim kćerkama

Naredna priča

Pokemon karte i autići na daljinsko upravljanje među najskupljim: Korištene igračke koštaju nekoliko hiljada KM

Najnovije iz Uncategorized

-->