fbpx
/

Pokemon karte i autići na daljinsko upravljanje među najskupljim: Korištene igračke koštaju nekoliko hiljada KM

Obzirom na to da uskoro stižu božićni i novogodišnji praznici, većina ljudi traži savršene poklone za svoje bližnje. Kada su djeca u pitanju, velike dileme nema jer se mališani, po nepisanom pravilu, najviše obraduju igračkama.

Upravo su igračke ono što obilježi svačije djetinjstvo, a osim emotivne vrijednosti, one s prolaskom godina dobijaju i na onoj novčanoj. Naime, kolekcionari igračaka su često spremni izdvojiti impresivne sume za određene igračke, a mi smo na sajtu “OLX.ba” istražili koje su to najskuplje.

Ukoliko zanemarimo klackalice koje često možemo vidjeti u tržnim centrima, a koje se pokreću tako što u njih ubacite novčić, te auta na motorni pogon u koja djeca mogu sjesti i voziti ih, najskuplja igračka na ovom sajtu je auto na daljinsko upravljanje koje košta 3.100 KM.

Na ovom sajtu možete kupiti i figurice super junaka, za koje njihov vlasnik traži hiljadu KM. Na slici ispod možete vidjeti samo neke od onih koje su u ponudi za ovu cijenu.

Ukoliko, pak, svom djetetu želite da kupite kolekciju malih kamiona, za nju ćete morati izdvojiti 500 KM.

U ponudi imaju i LEGO igračke, a za jednu od ponuđenih kolekcija trebate izdvojiti 490 KM, dok LEGO buldožer sam košta 400 KM.

Ukoliko je vaše dijete ljubitelj Kinder igračaka i sličnih sitnih figurica, pun paket ovih igračaka možete dobiti za 385 KM, dok će vam za Montesori dječju kućicu biti potrebno 299 KM.

Ukoliko imate curicu i želite da joj na ovoj platformi nađete barbiku, trebate znati da Barbie farma košta 120 maraka, a pojedinačnu barbiku možete naći i za svega nekoliko maraka.

Za set pokemon karti od 50 komada trebate izdvojiti 400 KM.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Frano Lasić dobio sina: Supruga je bila pozitivna na koronu kada je rodila

Naredna priča

Renata Krstanović, stručnjakinja XY roditeljskog savjetnika: Poremećaj pažnje i hiperaktivnost kod tinejdžera

Najnovije iz Igračke za djecu

-->