fbpx
//

Božena Lazarević: Decembar u znaku rođendana i praznika

Decembar je u domu Božene Lazarević, manekenke i jedne od omiljenih regionalnih ličnosti na Instagramu, jedan od najljepših mjeseci u godini.

Decembar je za nas definitivno najljepši mjesec i svi članovi porodice su zaljubljeni u njega. Osim zbog vjerskih praznika, omiljeni nam je i zbog toga što su oba sina rođena u decembru, tako da imamo baš mnogo razloga za slavlje i veselje. Praznike volim da proslavljam tradicionalno. Jelku, uglavnom, porodično kitimo, kuća miriše na tradiciju, badnjak, sarmu i kolače, a čuju se muzika, graja i smijeh. Važno je da vladaju ljubav i sloga, te da se sve radi s ljubavlju i uživanjem. Za katolički Badnji dan kitimo bor i idemo u nabavku hrane i pića, jer barem tri dana sve bude zatvoreno, a za pravoslavnu Badnju večer idemo u crkvu na polnoćku i paljenje badnjaka, te se kući vraćamo s novim badnjakom  – rekla je ona u jednom od intervjua.

Naime, Boženin sin Luka danas slavi peti rođendan.

Možda više nisi Uki beba, ali si moja mazulja zauvijek. Sretan rođendan – napisala je ona ispod fotografije sa sinom.

No, to svakako nije jedina rođendanska čestitka koju je Božena napisala na svom Instagram profilu posljednjih dana. Naime, rođendan je prije samo nekoliko dana slavio i njen stariji sin David.

Mamin prvenac, mamino sve prvo. Moje pile, sretan ti deveti rođendan – napisala je ona.

Podsjećamo, u porodicu Lazarević uskoro će stići i novi član, tačnije članica obzirom na to da je Božena otkrila da očekuje kćerku.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Uskoro proširenje porodice: Maja Šuput otkrila spol bebe

Naredna priča

Sanja Marinković o razvodu: Zbog sina smo se dvije godine trudili da održimo brak

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->