fbpx

Sanja Marinković o razvodu: Zbog sina smo se dvije godine trudili da održimo brak

Poznata voditeljica Sanja Marinković nedavno se razvela od supruga Aleksandra, a sada je za srbijanske medije govorila o razvodu, te o tome kako su sinu saopštili ovu vijest.

Ja sam se udala iz velike ljubavi, a ne na osnovu zvanja, znanja i bilansa. Ja sam emotivna sponzoruša. Uvijek se vodim emocijama. S vremenom je mom suprugu počelo da smeta što sam javna ličnost, iako on bezgranično poštuje to čime se ja bavim. Također, putevi su počeli da nam se razilaze, a uvjerenja o zajedničkom životu počela su da nam se razlikuju. Emocije su se ugasile i odlučili smo da se raziđemo. Prije nekoliko mjeseci smo prestali da živimo zajedno, a prije dvije, tri godine smo se emotivno rastali. Čak dvije godine smo se trudili da održimo brak zbog našeg sina Strahinje. Borila sam se i nije bilo lako. Nismo htjeli da se zvanično rastanemo dok Strahinja ne bude sretan. On ništa nije primjećivao, vrlo mudro smo to radili. Putovali smo često, trudili se da sve funkcioniše kako treba, ali shvatili smo vremenom da to ne vodi nikuda. Prethodno smo odlazili kod terapeuta da posložimo stvari zajedno i da bude što bezbolnije, iako je bilo jako teško – kazala je ona.

Naime, ona nije krila da je od terapeuta tražila savjet o tome kako da sinu saopšte da će se razvesti.

Bio mi je potreban savjet kako da to saopštim djetetu na bezbolan način. Ti razgovori su nam mnogo pomogli i pratili smo svaki savjet koji smo dobijali – zaključila je.

Foto: Instagram

(srbijadanas.com, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Božena Lazarević: Decembar u znaku rođendana i praznika

Naredna priča

Sin bh. glumca Aleksandra Seksana proslavio prvi rođendan

Najnovije iz Djeca i Razvod

-->