fbpx
/

Jelena Đokić predlaže za Kidsinfo: Sadržaji, izleti i aktivnosti namijenjeni porodicama s malom djecom

Jelena Đokić, jedna od omiljenih regionalnih influenserica, majka je troje mališana; Marije koja ima tri i po godine, Ivane koja je godinu mlađa i Nebojše koji ima devet mjeseci.  Ona za naš portal predlaže sadržaje, butike i aktivnosti koje su pogodne za porodice s malom djecom.

IZLET

Kako je vrijeme izolacije, nismo često ni išli na izlete. No, volimo da prošetamo po Etno selu Stanišić ili po Semberskom salašu jer ima životinja i djeci bude zanimljivo.

ROĐENDANI

@kitnjazasvadbe je moja preporuka za svaki vid slavlja. Nina ima zlatne ruke. Dekorisala nam je salu za svadbu, pa smo tako tradicionalno nastavili da kod nje poručujemo sve, od veza na peškiru za krštenje, pa sve do ukrasa za jelku. Sve dekoracije na jednom mjestu i ne mijenjamo provjereno.  

ART I ZABAVA

Moja djeca, još uvijek, ne koriste mobilne aplikacije. Gledaju dugometražne crtane koje najčešće nađemo na Youtube-u.

ZDRAVLJE

Nakon ne baš lijepog iskustva sa stomatolizima sam odlučila da djecu redovno vodim u @sarajdent. Kod njih sam se i sama uvjerila u lijep pristup pacijentima, te u kvalitet. Otkako su tamo redovne na kontrolama, više nemamo nikakav problem sa zubićima.

RESTORAN

 @petjezera je restoran u koji vodimo sve goste koji nam dođu u posjetu, te restoran u koji se rado vraćamo zbog ukusne hrane i lijepog ambijenta. U neka ljepša vremena tu su često bili tamburaši. Kada je dostava hrane u pitanju, @globus.tim je  naš izbor. Ukusno i brzo.

KURSEVI

Moja želja je da djeca treniraju neki ples, jer je to moja ljubav. Ipak, ako ne budu željeli, neću da forsiram. Dok je situacija ovakva ostaje nam da na kurs idu online. Prije neki dan Mariju smo upisali u @stnicolasschool na online časove engleskog, pa vidjet ćemo kako će se snaći. Za sada je zanimljivo i drži joj pažnju.  

BUTIK

Odjeću za djecu najčešće naručujemo online, kako bismo izbjegli gužve. Za njihove haljinice se brine @pcelicamaja_design , a što se tiče udobne garderove tu je @mali.princ.butik  u kojem možete naći i @pcelicamaja_kidsbrand.

PRAZNIČNO FOTOGRAFISANJE

Najljepši pristup, kada je riječ o radu s djecom, sam vidjela kod @maja_pixelovica jer je i ona majka. U skladu s tim za sve specijalne prilike rado koristimo usluge @fourpixelstudio, a kako bismo sačuvali drage momente kroz fotografije.

Podsjećamo, Jelena je nedavno za naš portal govorila o majčinstvu, a šta je tom prilikom rekla pročitajte ovdje.

(Kidsinfo.ba/ Foto: @fourpixelstudio)

Prethodna priča

Pionirska dolina spremna za zimu: Pogledajte fotografije njenih stanovnika

Naredna priča

Milica Kokotović ne krije ponos: Sretan rođendan ljubavi majkina

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->